Iført bluse fra Hip tee(ny)-Jeans fra Gina Tricot-Prime boots
(den skarpe læser vil måske kunne se at jeg er blevet klippet, bad min mor om at klippe spidserne og så røg der 10 (!!!) cm. Haaaader den længde men det var desværre nødvendigt)

 Det var nemlig denne bluse som var den ene af de to ting som jeg snuppede med hjem fra byen igår. Er vild med løse pasform og farven. Blusen er iøvrigt købt hos Mig og Cramer. Der røg een ting mere hjem fra den butik som jeg nok skal flashe i morgen.

Glæder mig til weekend og snarlig efterårsferie, har fri onsdag, torsdag og fredag og da manden min ikke kunne få ferie, så skal dagene bruges på at være sammen med mine dejlige veninder og slappe af 🙂 Det er yderst tiltrængt med ferie, fridage, lange gåture og hygge med stearinlys!
Hva med jer, har I også ferie?