Et fra i går, hvor jeg kørte den aflappede stil med Nolita denimjakke-Sass and Bide top, Isabel Marant bukser, Converse sko (og OH my, jeg skal have ordet mit hår)

og i dag som bliver uden hoved, jeg er bare stadig ikke på toppen efter min forkølelse og det kan ses på mit hoved 🙁
Jeg har i dag min Ganni kjole for første gang tilsat Moshi Moshi bukser og Prime boots støvler. Der ryger nok også en cardigan over, for yikes hvor er der koldt udenfor :-((

Min blog bærer præg af at jeg ikke føler mig særligt inspirereret og derfor bliver det ikke til mange outfitbilleder.Jeg tager en million billeder, men ingen af dem synes jeg er gode nok til at vise på bloggen. Jeg synes at jeg har det samme tøj på hele tiden og bla bla bla.. Jeg ved at det er en fase, men nu fik I lige hele smøren og så holder jeg mund :-))

Med mig på arbejde er der pakket andet tøj, næsespray, panodil og hostesaft, for jeg skal ind til Aalborg når jeg har fri. Manden min har inviteret ud og spise og så skal vi mødes med svigerfamilien og ind og se det nye Linie 3 show. Jeg hører jo til den generation som kan huske deres storhedstid, så jeg er spændt på showet og om de stadig kan.

Hav en dejlig tirsdag svesker!!