Kom hjem i dag til to pakker..skønt!
Jeg har næsten slidt mine New Best pants fra Moshi Moshi ned, så bestilte i søndags disse som en erstatning. De er fra Tusnelda Bloch og er super lækre i kvaliteten, desuden var de sat ned med 50% her.hos Fashionfifteen. Det er mit første køb hos dem, men bestemt ikke sidste. Hurtig levering og mange lækre sager. Et lille tip: Jeg tog bukserne i en str 40 og jeg kunne sikkert godt have brugt dem i en str 38, så de er altså lidt store i størrelsen

 Den anden pakke rummede de ting som jeg har bestilt for mit gavekort som jeg var så heldig at vinde for et par uger siden. Valget faldt på den smukke ring, som jeg har ønsket mig så læææænge. Den er så fin på og jeg er superglad for den. Den kan ivørigt købes her

 Den anden ting som jeg snuppede, var den fine ørering som er på nederste billede, dog som et par. Den er superfin og enkel og jeg vil mikse den med nogle af mine andre Stine A øreringe 🙂

 Jeg er lige hjemme for en kort bemærkning inden turen går til Aalborg, skal ind og bruge lidt gavekort og så en tur på cafe og i bio med min svigerinde..