..nemlig madbilleder. Jeg er ikke særlig god til at lave mad og går heller ikke op i det, så jeg holder mig fra at uploade en masse billeder om det, det lader jeg andre med kompetente mad mennesker om 🙂 Meen gør i dag alligevel en undtagelse. Jeg lavede nemlig igår en masse småretter som jeg selv synes at jeg slap rimelig heldigt fra. Det bestod af kolde ris med en marinade med forårsløg og peberfrugt, kylling, agurke og tomatsalat, hvidløgsflute og ikke mindst en spinattærte med pinjekerner, cheddar og fetaost. En supergod og nem opskrift som jeg var blevet inspireret af efter et Jamie Oliver program.

 til dessert havde jeg bagt chokolademuffins med chokolade frosting. Superlækkert og syndigt mad, men havde en veninde på besøg og så skulle der laves lidt ekstra..Vi havde en dejlig aften som altid og så Sanctum. Er der nogen af jer der har set den, OMG den var skræmmende og meget spændende!

I dag var en smut på posthuset og hentede min IRO bukser, nærmere anmeldelse følger..

fin indpakning med lille kort og chokolade og prøve..