Iført ny bluse fra American Vintage-Milla tanktop-Moshi Moshi bukser-ASH støvler (ved ikke lige hvad der sker med mit ene øje..måske er jeg bare en smule træt..hårdt at have ferie 🙂

 Indviede min nye bluse fra American vintage..den er meget mere skrigkoral end billedet viser og totalt forårs agtig ligesom vejret i dag.

 Vi var i dag til møde med dem der skal bygge vores nye hus..spændende! Derefter på cafe og så en lille tur i byen, jeg holdt mig i skindet og jeg købte kun 2 par øreringe fra Pieces.
Som billedet viser har jeg to huller i hvert øre. Jeg tog dem ud for over 7 år siden og har ikke brugt dem siden, men forleden skulle jeg lige se om de var vokset sammen, men det var de altså ikke.. overvejer at få lavet et ekstra hul i højre øre. Synes det er cool engang imellem at have lidt ekstra bling bling i ørerne 🙂

Resten af dagen står på afslapning, måske en god i film, nyder virkelig fridagene med manden min. Hva med jer? nyder I også ferien eller har I ikke ferie?