Jeg leder stadig efter et billigere alternativ til Barbed parka-jakken, da jeg har gjort op med mig selv at jeg ikke vil bruge 5500 på sådan en jakke..Jeg er nu kommet tættere på målet på at gøre et scoop, da jeg igår fik  en pels-“pølse” af min mor som har fået gratis i en genbrugsforretning. Nu mangler jeg bare en billig frakke og fandt i dag i Aalborg denne som er fra Samsøe Samsøe og hedder Vanda. Desværre var den kun i en en str s og koster stadig for meget til at jeg springer på. Jeg har is i maven og venter til udsalget og så skulle den være hjemme..

Jeg var dygtig og købte ingenting i dag, men faldt over en del ting som jeg skal lure efter når jeg skal en smut derind igen i dag, når udsalget forhåbentlig er startet 🙂 Til gengæld fik min veninde og jeg bestilt tid til noget spændende..