..indtil videre i billeder:

 givet Anton sin andensidste hundekiks fra hans julekalender

 syslet lidt med noget hækleri..

 lyttet til musik fra Iponen..

 børstet Anton så han er klar og lækker til i morgen ( det kræver bestikkelse iform af et stk ulækker griseøre) I morgen får han rød bandana på 🙂

 strøget tøj og ryddet lidt op i walkin’en.

 pakket mandelgaven ind..

og fundet symaskinen frem, da mine nye bukser fra Fiveunits som jeg vandt for 2 måneder siden og først modtog i onsdags (!!!) skal lægges op (øv for at være en lille skid)

Udover det har jeg støvsuget og handlet ind, så nu tager jeg mig en fortjent pause på sofaen. Vi skal heldigvis ikke noget i aften, så den står vist bare på god mad og Matador på dvd’en når min søde mand kommer hjem fra arbejde, han har nemlig ikke juleferie 🙁
Hva laver I på sådan en højhellig lillejuleaftens-dag?