uden makeup og iført Moshi Moshi bluse (ny)-Moshi bukser og Converse sneakers og…

Tadaa min nye parkacoat..

Endte med at købe den fra Samsøe Samsøe da jeg synes at den var den fedeste og mest autentiske i forhold til dem man kunne få engang. Tilsatte så selv pelsen som min mor har fundet i en genbrugsbutik. Er overlykkelig for resultatet. HVA SYNES I?

Jeg har idag fjernet det sidste julepynt og pelset juletræet, synes det er så trist når julen er slut, men glæder mig til nytårsaften som skal fejres med en masse dejlige mennesker..
I eftermiddags har jeg hygget hjemme ved mine forældre som også har ferie, set gode film og min mor har hjulpet mig med et DIY projekt som jeg nok skal vise jer og som i øvrtigt også kommer jer til gode.. vent og se 🙂

EDIT: så fandt jeg endelig ud af at lave billederne større, så værsgo Katja i “ekstra large” :-)) håber I kan tåle det :-))