Anton sov så jeg fik den næstbedste, nemlig manden min, til at udtrække de tre vindere:

Image er fjernet

Image er fjernet

vinder af valgfrit smykke fra Smykkeenglen: kommentar nr 9:

Inga S H sagde …
Du er på min liste:)Flotte sager ihhh !:) Rigtig god søndag <3

Image er fjernet

Image er fjernet

Vinder af det flotte nittearmbånd fra Anja: kommentar nr. 25

Katrine sagde …
Iiiihh hvor er det nogle fine fund! Og tillykke med de 100 🙂 er helt pjattet med de fine fine øreringe.. ville lige peppe julefrokost outfittet det ekstra op! Tak for super blog.. super inspirerende og vanedannende:)

Image er fjernet

Image er fjernet

Vinder af gavekortet til Nicehair: Kommentar nr. 12

Gitte sagde …
Lækre gaver. Er helt vild med armbåndet ;). Jeg følger dig via Bloglovin.

Tusind tak for alle jeres kommentarer og den store deltagelse, ville ønske at der var gaver til alle. STORT tillykke til vinderne, kontakt mig på katjasobczak79@hotmail.com og alle I andre så stay tuned, der kommer flere konkurrencer snart 🙂
(kunne iøvrigt meget godt tænke mig et kursus i at bruge det der “Random Number Generator ” for det forstår jeg simpelthen ikke at få kopieret til siden)