yes så ser det ud til at det virker igen. Min kære bror kom mig til undsætning da han sagde at det var browseren der er noget galt med, så jeg skulle “bare” skifte ud med Google Crome (Nåhr…:-))
Nå men jeg er bare glad for at være tilbage and “running” og så får I lige outfits for et par dage.
Image er fjernet

har testet en ny frisure, nemlig en rodet knold sat med hårnåle, den giver lidt fald i håret når det har siddet hele dagen. Det benyttede jeg mig af igår, da jeg skulle videre fra arbejde og til skolefest. Glemte at tage outfitbillede, men havde mine nye Best bukser fra Moshi Moshi og ELSKER dem. Tilsatte min elskede Wildfox og min Nolita denimjakke. Ja det er ikke noget, men det er mit sikre outfit og ved at det føler jeg mig godt tilpas i. Havde desuden mine sorte plexiglas øreringe i fra Smykkenglen.

Hold da op, sikke en masse jeg har at skrive, sådan er det når man har måttet “holde lidt mund” i nogle dage. Nu vil jeg slutte og joine mine elskede drenge som sidder ovenpå og spiller Fifa street på PS2’eren. Jeg er nemlig sitter for mine to skønne nevøer på 5 og 8 år and I LOVE IT. Kan I nu have en FANTASTISK lørdag aften derude!!!??