Da jeg i tirsdags var i Mig og Cramer, prøvede jeg denne lækre jakke fra Nue Notes, elsker rød og selvom den er noget mere klassisk i forhold til hvad jeg plejer at falde for, kan jeg godt se mig selv i den tilsat mine nye casual pants Best fra Moshi Moshi, en plain t-shirt fra Wildfox, et stort tørklæde og en rå bikerstøvle.

Image er fjernet

hmm min computer-karma er bare ikke med mig. Jeg sidder i øjeblikket og prøver på at få computeren på arbejdet til at samarbejde med mig, den vil sgu heller ingenting, vrææl!! Måske jeg bare skulle gå hjem i seng og blive der til søndag eller noget. Nej arbejdet kalder og har et stort aftenarrangement i morgen foran mig, hvor jeg først får fri engang til midnat..men så er der også weekend, endda en uden de store planer :-)..og fårhåbentlig en computer der virker!!