Jeg ejer to skindjakke fra Munderingskompagniet og er superglad for begge to. Den ene er denne som jeg købte på TS for et stykke tid siden og så denne som jeg i sin tid købte i Tiffany og har brugt rigtigt mange gange henover de sidste tre år tror jeg det er. Jeg elsker den store krave som man lyne helt op og derfor er varm om halsen. Faktisk elsker jeg den så meget at jeg længe har overvejet at købe den i en anden farve og har været tæt på et gange i de sidste år uden dog at gøre noget ved det.
Sidste gang var i september hvor jeg dagen før jeg skulle til KBH skrev til sælger men det blev ikke til noget og hun tog den med på loppemarked hvorefter jeg så troede at den var blevet solgt. Skæbnen ville dog at den dukkede op igen på TS for et par dage siden, sælger havde valgt at beholde den, men ville nu alligvel sælge.
Det valgte jeg at tage som et tegn plus det faktum at jeg har solgt min skindjakke fra Barbara Gongini, så slog til og fik den til en fjerdedel af nyprisen.
Dagen i dag har stået på afslapning, god mad, en tur i hundeskoven og fejring af min dejlige mand som fylder 33 år i dag. Senere står den på fødselsdagsfest hos nogle venner.