Så er jeg tilbage i Nordjylland efter nogle fantastiske dage i KBH med shopping, Tivolitur og spontan bytur i aftes/nat..Yikes det var hårdt at skulle op i dag :-)) Her er lidt billedespam fra vores tur:

I Grøften og spise lækker mad :-))

Image er fjernet

Mmm Pina Colada på Steckers..

Image er fjernet

Jeg købte ikke helt vildt mange ting, men kom hjem med få men MEGET lækre sager:

Image er fjernet

nyt MAC makeup, uuhh
Den fineste lædertaske fra Whyred. Det var slet ikke meningen at jeg skulle have ny taske, men den råbte bare mit navn og elsker farven og formen på den..

pandebånd fra Modström

Image er fjernet

ny makeuppung og kortholder fra “Ordnung og Reda”.

Jeg sidder ned for første gang i dag og slapper af, for jeg gik fluks igang med at gøre rent og pynte til jul da jeg kom hjem. Huset bliver nemlig fuldt af gæster i morgen der skal hygge med Gløgg og æbleskiver og fejre manden.