Nogen hader dem, andre elsker dem. Der er rigtigt mange der har en, to og flere og JEG vil gerne have en mere( eller har faktisk tre i tankerne).
Jeg fik den første i mine unge dage 🙂 ..fordiii det fik alle, det er en sol, den sidder på lænden og den er totalt intetsigende. Så gik over 10 år hvor jeg gik og tog mig sammen til en ny og så endelig i april i år fik jeg lavet min “Family above all” tattoo på armen, som jeg er så glad for og jeg fortryder nu bare at jeg ikke fik den lavet noget før. Den var inspireret af Isabella og selvom den er identisk med hendes, er den bare så meget MIG. Jeg har i de sidste år haft en anden i støbeskeen som også fortæller noget om mig, men er imidlertidigt blevet inspireret igen. Denne gang af smukke smukke Sanne som bærer denne smukke tekst “the past is practice” og så oppe på skulderen, hvor smukt er det lige. I mine øjne er det smukt og anderledes og også virkelig et citat der rammer mig..

Andre bloggere som også har fantastisk smukke og anderledes tatoveringer er Trine som bl.a. fik en på siden af sin finger i bryllupsgave af sin mand, I love it! og Camille som har fået tatoveret autografen fra en forsanger fra et af sine ynglingsbands og ikke min egen smukke veninde Linda som fik den flotteste tatovering med et citat som hjalp hende igennem en svær periode.

 

Hva med jer, mine kære læsere, hvordan har I det med tatoveringer?