JUBIII så er det endelig blevet konkurrencetid. Jeg har nået de 100 læsere via Google og jeg kan endelig forkæle jer med nogle lækre præmier.. Jeg er så glad fordi I gider at kigge forbi og kommenterer hos mig og I er MEGET værdsatte hver og en <3<3<3<3.
Der er ikke bare een vinder her, men hele tre der kan vinde:

ET valgfrit smykke hos SMYKKEENGLEN
Jeg har jo før skrevet om firmaet og deres lækre smykker og nu kan I vinde et par. Kig ind på siden og vælg jeres favorit og kryds fingre for at I vinder 🙂
Anja har sponsoreret dette lækre armbånd som er med dobbelt læderrem, møtrikker og nitter. hvis I ikke kender Anja og hendes kreative evner så kig forbi hendes blog ved at kigge på navnet eller se her på facebook hvor hun har hendes egen side. Hun laver udover de flotte armbånd også en masse andet lækkert gejl!!

Til sidst men ikke mindst har NICEHAIR været så søde at sponsorere et gavekort på 200 kr til frit brug på deres hjemmeside. Hvis ikke I kender hjemmesiden, så kig forbi. De sælger alt indenfor hårpleje, hudpleje, parfumer mm og har alle de kendte mærker til meget lave priser. De har bl.a. Osis Dust it som er et af mine ynglingsprodukter til håret. De er også på facebook, kig her og “synes godt om” så kan du blive opdateret omkring tilbud og andet.

Det eneste I skal gøre er:

At blive fast læser via Google eller Bloglovin

At skrive en kommentar til dette indlæg

Konkurrencen løber til lørdag den 5. nov. kl 12