iført “gammelt” kluns nemlig Monki leggins og Rabens Saloner kjole-New Balance sneakers og Nolita denimjakke.

Sikke en morgen siger jeg bare, jeg var tvunget til at skulle et ærinde da jeg vågnede og tog cyklen på trods af at jeg ikke har luft og hoster. I en rundkørsel vælger en stor bil at køre ud foran mig på trods af at han skal holde tilbage for mig og jeg befinder mig allerede i rundkørslen. 5 cm fra mig stopper han og jeg bander og lyner ham langt væk. Hold nu k.. hvor blev jeg forskrækket, det var så tæt på og han havde så meget fart på at det kunne være gået rent galt.. man skal virkelig passe på!

Noget der er mere rart at tænke på er at den i morgen står på blogger arrangement i Aalborg, glæder mig til at møde fellow-bloggere og forhåbentlig er jeg mere på toppen, håber på en hyggelig eftermiddag og aften 🙂