Jeg postede for et par dage siden en ønskeliste indeholdende nogle sager som jeg gerne ville eje, nogen ting stadig i butikkerne og andre som desværre ikke er til at opdrive længere da de er sæsoner gamle. Men nu er to af de ting på listen blevet mine. Først den fine top fra Daisy som jeg længe har ønsket mig, har den i den farvestrålende pink og elsker snittet og nu har jeg også denne. Fandt den på TS, men måtte længere op i pris end først ventet, da vi var to der bød, meen nu er den min!

Denne bluse fra Gat Rimon var den der kom med hjem i torsdags fra MIG og CRAMER. Har kredset meget længe omkring den og kom den med hjem. Elsker retro pintet og så er snittet helt fantastisk, da den ikke er stram over maven, men sidder til over barmen. Den skal indvies næste lørdag til 90-års fødselsdag.

sidst men ikke mindst kom Bella bukserne fra Selected femme med hjem i dag fra min Aalborgtur. Spottede dem for et par uger siden på smukke Sanne og har jagtet dem siden. Desværre var de udsolgt da jeg spurgte på dem i Selected butikken i Friis i Aalborg, men de ville prøve at ringe rundt til de andre afdelinger og spørge og sørme om der ikke var et par til mig 🙂

Jeg hænger desværre stadig i bremsen rent helbredsmæssigt og efter at have været ovre og spise hos mine forældre ligger jeg nu hjemme på sofaen kun i selskab med Antoine, da manden er i byen..