Mit absolutte ynglingsrum i mit lille hus er mit walkin som blev til lige efter at vi flytttede ind for 5 år siden. Dengang havde jeg ganske almindelige stativer, men de var ikke så stabile og der var ikke plads til det hele (blink blink). Omkring jul sidste år var jeg så heldig at få doneret vandrør fra en bekendt som var flyttet ind i nyt hus hvor der i et af værelserne var lavet et walkin med netop vandrør. Hun kunne ikke bruge dem og derfor fik jeg dem… AND I LOVE IT
totalt overblik over garderoben.. plasticbøjlerne til bukserne har jeg købt fornylig af en dame der havde ophørsudsalg i sin butik.


min stabeskohylde fra Netto og Aldi

Image er fjernet


bøjlerækken til kjoler og længere bluser..

Image er fjernet

Gine som i øjeblikket bliver overhængt af tasker og halskæder

Image er fjernet


og mandens ure og solbriller (og ja vinduet ligger ud til vores brændeskur/almuligt-opbevarings terasse, derfor rodet)