iført Nolita denimjakke-Samsøe tanktop-Sass and Bide top-Moshi Moshi bukser og S//bar støvler.

(Beklager rodet bagved)

Jeg er på vej ud af døren til endnu en arbejdsdag..synes dagene flyver afsted i øjeblikket for vi har så travlt på arbejde. Ikke altid lige fedt, men alligevel bliver man lidt høj efter en dag hvor vi trods sygdom og andet har fået det til at fungere. Kender I den fornemmelse??

Lige en dag som i dag hvor det regner igen igen, så ville jeg elske at have et regnslag, så jeg må vist i “Mig og Cramer” en af dagene og få kigget og gramse lidt på det fra Deamond, som jeg så længe har tænkt på, inden de er væk.

I dag efter arbejde står den dog på frisør, trænger virkelig til at få ordnet garnet og få nye reflekser i, men er ikke 100 % sikker på hvad farve, så nu må vi se hvad det ender med…skal nok flashe billeder 🙂 rigtig god onsdag til jer alle