Jeg er STOR fan af plexiglas-organizere og har købt mine i Netto eller Bilka (sidstnævnte har dem faktisk altid). Har i dag været ved at gøre dem rent og så var chancen der lige for at vise jer hva jeg bruger dem til.
Har brugt det ene som smykkeskrin, men efter et stykke tid blev det til makeupbeholder til den makeup jeg bruger mest. Det er så dejligt nemt at overskue og jeg får på den måde brugt mere af mit makeup.

Den ene indeholder kun neglelakker, skal nok vise jer hva jeg har på et senere tidspunkt.


Det andet skrin indeholder lipglosser foroven til venstre, lidt forskelligt i den lille til højre. Den midterste skuffe indeholder mine Blush’es som er fra MAC alle sammen. I sidste skuffe har jeg mine eyeshadows, også alle sammen fra MAC

den sidste organizer indeholder alt andet, børster, mascara, eyeliners og læbestifter.


Hvordan opbevarer I jeres makeup?