Så fik jeg endelig vristet computeren af min mand, som har haft den heeeele dagen til lektier. Jeg vil nemlig gerne vise jer dagens genbrugskøb. Min veninde og jeg aflyste vores aftale om at se karnevalsoptog for vejret indbyder ikke ligefrem til det. Min mor og jeg tog istedet en tur i den lokale genbrug hvor jeg fandt disse to par sko, 25 kr for det ene par og 30 kr for det andet par. De hvide har en lille ballerina-hæl og de grå har en lidt højere og slank hæl.
Ellers har dagen i dag været brugt på at bage boller, pølsehorn og kage, så huset dufter af hjemmebag 🙂 Håber I også har haft en dejlig og hyggelig lørdag eftermiddag?

Jeg er, i morgen, nødt til at tage en tur ud og bruge penge på noget meget lidt fashionabelt iform af en ny støvsuger. Manden min valgte nemlig sidste fredag at støvsuge vand op med vores almindelige men dyre Miele støvsuger!!!! Behøver jeg at sige at jeg var mindre tilfreds med ham.. For at det ikke skal være løgn, har vores vaskemaskine i dag valgt at gå i stykker, så det går supergodt herhjemme..ØV!