Jeg fik for et stykke tid siden en award af søde Hanne

Hvorfor startede du med at blogge? Efter at have læst med flere steder bla. hos Ditte fra Velvet snow og Camille fra Clamour4glamour fik jeg lysten til også at prøve..

Hvilke blogs følger du? Jeg læser rigtigt mange forskellige, men kan bedst lide de meget jordnære blogs der indeholder andet end kun mode, men hvor jeg også et indblik i deres liv.

Det er bla. blogs’ene: Chelles Citronmåne, Bruunbybruun og Malsen bare for at nævne nogle stykker.

Favorit make-up mærke? Det må være MAC som jeg efterhånden har fået en del af efter at de har fået en afdeling i salling i Aalborg.

Favorit tøj mærke? Det er meget forskelligt, men jeg har en forkærlighed for danske mærker såsom Rabens Saloner, Henrik Vibskov og Wood Wood. Jeg køber både billigt, men også lidt dyrere ting og elsker også et godt genbrugsfund.

Dit “må ha” make-up produkt? Det er ikke et produkt, men kunne ikke leve uden min øjenvippebukker, da jeg har meget lange øjenvipper.

Din favoritfarve? Elsker rød..

Parfume? Jeg har ikke en favorit, men skifter imellem lidt forskellige, såsom Chanel Chance og Miracle mm. (jeg tror nu at jeg skal ønske mig en ny, kan I anbefale nogen?)

Favoritfilm? Jeg er en sucker for kærlighedsfilm og elsker gamle danske film, en kærlighed, jeg heldigvis deler med manden min

Hvilket land vil du besøge og hvorfor? Jeg vil meget gerne til USA og har villet det i mange år. Efter at jeg har fundet familie derovre e ønsket blevet endnu større..

Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid? Sommerferie, Rhodos, Kreta mmm.. alenetid med min mand.

Jeg vil give awarden videre til dem der har lyst 🙂