… er at holde stor fest sammen med hele sin FANTASTISKE familie, som jeg har gjort i dag. Jeg er så taknemmlig og glad for at have dem alle sammen i mit liv.
En der har en kæmpe plads i mit hjerte er min skønne smukke kusine som er med på billedet. Hun er et år ældre end mig og vi har lige siden vi har været små haft et meget specielt forhold. Vi er på mange punkter som tvillinger og jeg savner hende som en sindsyg når vi ikke ses, hvilket vi ikke gør så ofte, da hun nu bor heelt i Irland og, dengang vi var yngre, boede på Lolland.
Vi er næsten lige kommet hjem og har været afsted siden kl. 12.30 så det var været en lang, men dejlig dag. Meget mærkeligt var det at komme hjem til et tomt hus uden Anton, for han er i pension og skal sove der i nat. Meget trist og glæder mig til at hente ham i morgen. Man kan jo ikke undvære de kræ 🙂

outfitbillede blev der ikke noget af, men jeg havde et simpelt outift på, for der var afslappet dresscode. Det blev ny bluse fra American Vintage-j-brand jeans og mine nye grå wedges fra Bianco som jeg købte for en måneds tid siden..