..at få luft. Jeg har lige slettet et indlæg, men som man måske kan se til højre, blev jeg lettere irriteret på en kommentar jeg fik på det. Jeg har i det hele taget fået nogle stykker som har været rigtig trælse for at bruge et godt nordjysk ord.
Jeg ved at jeg selv har valgt at lægge mit liv ud på nettet og derfor burde finde mig i at nogen kommer med kritiske kommentarer. Men nej jeg synes samtidig at jeg burde sige at jeg ikke gider finde mig i hva som helst. Jeg forstår bare ikke at man ikke bare kan holde sin mund og lade være med at følge med min blog, hvis jeg irriterer nogen.. sværere er det jo ikke, bare at kigge videre på næste blog.
Jeg bliver ikke ked af det, men mere irriteret over at hvis folk ikke har noget konstruktivt at skrive, at de så ikke bare kan lade være.
Jeg har valgt at udgive kommentarer, men kunne nok godt mærke at det efterhånden gik mig mere på end jeg kunne lide, så tonen blev mere skrap og bagefter valgte jeg at slette indlægget, da jeg ønsker at tonen herinde skal være rar.
pyyh det hjalp lidt…