Jeg var jo på shoppe og hyggetur med Linda fra bruunbybruun. Vi er fra samme by men har ikke tidligere haft noget med hinanden at gøre, da jeg er en my ældre, hmmmm… men nu hvor vi har fælles interesser, måtte jeg bare se hende en dag til hygge og blogsnak og sikke vi snakkede. Jeg kunne såmænd godt have blevet ved, hvis det ikke var fordi jeg skulle ud og hente julegaverne (som øvrigt er ved at blive samlet i skrivende stund 🙂
Vi har i ynglingsbutikken Tiffany og jeg købte et par lækre bukser i babyfløjl fra Forte Forte og en sort bluse på udsalg.
Vi var også en smut i en supercool vintagebutik som hedder “Det gyldnedådyr” har blogget om den før. Her købte en strik og disse støvler med for i, superfede er de!!


Da jeg kom hjem, var mine Gardenia stilletter kommet og de lever fuldt op til forventningerne.


Jeg købte også “lidt” Mac makeup :-)….

..og fik lagt lidt eyeshadow( som er farverne jeg endte med at købe) Som I forhåbentlig kan se på billede er den sådan violetlilla. Superfin på

superdag!!!