Hvis du bor I Aalborg eller omegn, så tag til Aabybro, for den lokale butik Kammerpigen har ophørsudsalg og har 50 % på alle varer.
Hos Kammerpigen finder du bla. følgende mærker:Odd Molly – Rützou – Bruuns Bazaar – Bzr – Hilfiger Denim – Marlboro – Staff -Tiger of Sweden – G-star – Minimum – Second Female – Just Female – Papfars pige.
Sko og støvler:Senze – Shoe Biz – Hilfiger – Nome – El Natura Lista.

Ærgeligt og synd for de to piger der ejer butikken, da den er flot og har en masse lækre varer, men vi kan i det mindste hjælpe dem med at få tømt butikken.

Jeg har selv udset mig et par støvler fra Shoe Biz som jeg håber at de har i min størrelse når jeg skal derned i dag.. Inden da regner jeg med at tage en smut til Aalborg for at handle lidt gaver. Jeg har nemlig haft morgenvagt og har derfor lidt tidligere fri.