Så er vi gået i gang med sidste hele uge inden juleferie…jubiiii. Jeg har iført mig et nyt køb som jeg ikke har fået vist jer..en ny Rabens Saloner top til samlingen. Min kjole skulle være kommet med posten i fredags sammen med denne, men er endnu ikke kommet, så jeg er efterhånden lidt smånervøs 🙁 Kan godt lide at denne top er skåret under brystet og at den går længere ned bagpå. Tror så lige at jeg tilsætter den et halstørklæde for det er da tissekoldt undenfor, BRRR…

Jeg har iøvrigt prøvet et ny frisure af. Jeg har altid ønsket mig at kunne sætte denne frisure, men har ikke motorik til at gøre det, så da jeg så at man kunne gøre det meget nemt med et hårbånd i elastik hos bloggen Shopaholicsisters, købte jeg et hårbånd i Århus igår og her er resultatet. Det er meget nemt, men fordi hår er så glat har jeg været nødt til at komme lidt hårnåle i også for ikke at det skal glide ud. Nu håber jeg at det holder til en dag på arbejdet…

Image er fjernet


Udover hårbåndet købte jeg denne strik i Gai og Lisva, super skøn er den på med a-faconen og trompetærmerne

Var desuden i Cos for første gang i mit liv og endte med at købe to basis-bluse i lækkert stof med den fineste pasform.