Har været en smut i Aalborg for at købe nogle af de sidste julegaver og for at bruge lidt penge. Var bl.a på jagt efter en mulig julefrokost-kjole og høje plateau støvler med chunky gummihæl, meeeen jeg fandt ingen af delene. Til gengæld købte jeg denne strik fra Mads Nørgaard som jeg længe har haft kig på, den er superlækker i kvaliteten og tænker at den kunne være fed til mine armygrønne bukser og mit hjemmehæklede gule tørklæde. Købte desuden et par wrangler skinny jeans på udsalg. Begge dele fra absolut ynglingsbutikken Tiffany…

..endte også med at købe nye vinterstøvler til at aflaste mine NZ-boots. En ekspedient havde disse på og jeg skyndte derfor i Keizer sko. De er fra mærket “Danske Andefødder”. Totalt pædagog-agtige, men overfede og bedst af alt såå gode at have på og dejligt varme 🙂


købte da også lidt gaver, men det holder jeg hemmeligt i tilfælde af at nogle af modtagerne kigger med på bloggen 🙂
Nu står den på hygge og så skal jeg have hæklet det tørklæde færdigt, som søde Linda fra Bruunbybruun har bestilt, nemlig det sennepsgule magen til mit eget.