31-årige kvinder er de smukkeste

Udseende handler – også – om personlighed og stil, viser ny undersøgelse.Af Line Prasz Kvinder er smukkest, når de er 31 år. Det viser en rundspørge blandt 2.000 britiske mænd og kvinder. Et flertal af de adspurgte afviser ifølge The Daily Telegraph det friske teenage-ansigt og peger i stedet på 31 som den perfekte alder, når det gælder et tiltrækkende udseende.

Stil og personlighedAdspurgt hvordan de definerer skønhed, siger 70 procent, at de forbinder det med selvsikkerhed, 67 procent med at have et godt udseende, mens 47 procent forbinder skønhed med god stil. »Undersøgelsen viser, hvad mange har haft på fornemmelsen – at ægte skønhed i højere grad handler om mere end bare at se godt ud, men også er en kombination af selvsikkerhed, stil og personlighed«, siger Sue Leeson, som er marketingdirektør for tv-shop kanalen QVC, der har fået lavet undersøgelsen forud for en måned, hvor kanalen stiller skapt på netop skønhed. Præcis hvordan spørgsmålene er stillet, og hvad de adspurgte har valgt ud fra, fremgår ikke.
London-kvinder er mest selvsikreMåske mindre overraskende erklærer to tredjedele af kvinderne sig enige i, at man bliver smukkere med alderen, og mere end halvdelen siger, at de er blevet mindre usikre og har følt sig smukkere efterhånden, som de blev ældre. Ifølge undersøgelsen er særligt kvinder bosiddende i London selvsikre, når det gælder udseendet. 37 procent beskriver sig selv som smukke, mens 28 procent af de adspurgte walisiske kvinder siger det samme om sig selv.