Jeg brugte som skrevet rigtigt mange penge igår selvom jeg ikke fik mange ting. Købte blandt andet Mac Makeup for 975 kr. Jeg eelsker deres makeup og siden det ikke kan købes i Aalborg, må man jo hamstre lidt.. Desuden lokkede min veninde mig også for hun er selv stor fan og købt for 1200 kr. Jeg er ikke god til øjenskygge, men en ekspedient lagde en fin skygge på mig igår og brugte to forskellige plus en highlighter så det måtte med hjem. Var også på udkig efter en ny blush og en mascara, så det røg også med hjem. Glæder mig til at prøve det af. Den søde ekspeditrice kunne vist høre at vi var nordjyder og kunne så glæde os med at Mac ENDELIG kommer til Aalborg i september og bliver solgt i Salling.

Endnu en Rabens Saloner ting røg også med hjem til samlingen. Købte den i Carmen og Caroll, en af mine ynglingsbutikker i Århus og sidst men ikke mindst( og MEGET dyre) købte jeg et par super super fede jeans i Gai og Lisva. De er såååå fede og sidder godt, men kostede en halv bondegård. Nå ja skidt pyt jeg havde da sparet noget sammen og der er jo noget der hedder TS (gudskelov)

Udover Magasin, Hørlöck, Gai og Lisva, Carmen og Caroll fik min veninde også Mulberry butikken til at åbne for os selvom de havde lukket 10 minutter tidligere. Hun købte så også en taske derinde til 2300 kr så det gik vist lige.. savlede for vildt over deres taske og vil meget gerne eje en long looked purse, men det må blive næste gang. Nu skal jeg ikke bruge flere pengen inden vi forhåbentlig tager på ferie om en uges tid.