Jeg leder stadig efter en chunky halskæde og drømmer om den fra H&M so jeg har ledt efter i et halvt år (HULK), men kunne altså også godt tænke mig en kort halskæde med store ravperler som disse..

Beklager forresten min manglende tilstedeværelse på bloggen de sidste dage, men har følt mig meget uinspireret og har været i tvivl om hvorvidt jeg skal blive ved med at blogge. Jeg gør det jo meget for min egen skyld for at føre tøjdagbog og jeg oplever også at jeg igennem mine outfits-post bliver mere bevidst om hvad der klær mig og omvendt. Men dermed skal det også være sagt at jeg bliver så glad hver gang, der kommer en ny læser til bloggen, så forleden dag da jeg kunne se at der var en læser, der havde afmeldt sig plus at jeg synes at andre blogge vokser og vokser for hver dag, får det mig til at tænke om det er skudt helt ved siden af at jeg hver dag lægger indlæg på bloggen og om jeg ikke er interessant nok at læse om.
Nå nu vil jeg ikke køre mere i det og bare tage en slapper og nyde resten af søndagen.