yes jeg har igen iført mig min cardi fra Best Behavior. Den er dejlig varm og det er jo ikke s… varmt udenfor i dag. ØV typisk når jeg lige har plantet en masse blomster i potter, som IKKE kan tåle det kolde vejr!!
Jeg synes godt at weekenden er gået alt for stærkt, men den har jo også været booket op. Næste weekend er såmænd også fyldt op, men med en masse dejlige ting. Fredag skal jeg hygge med mine to veninder. Vi skal noget så upiget som at køre gocart og det glæder jeg mig til, vi blev hurtigt enige om at vi måtte prøve det igen, efter at vi prøvede det for første gang til mit polterabend. Bagefter skal vi ud og spise og måske have en lille drink. Lørdag skal jeg til Lis Sørensen koncert sammen med svigermor og svigerinde, det foregår inde på det nye Nordkraft i Aalborg og det glæder jeg mig til at se.
Nu vil jeg pakke de sidste ting, jeg har solgt på Trendsales og komme afsted på posthuset med dem inden jeg drager på arbejde.

støvler: Shoe Biz-jeans: Vila-tanktop plus bluse: Only-cardigan: Best Behavior