aahhh i dag prøver jeg igen med de små ballerinaer, synes vejret igen er lunt.. lufter i dag også den anden tunika som jeg købte på min shoppetur forleden, den er let og sommerlig og har en fin facon. Det bliver nok ikke til mere blogging fra min side i dag, da jeg skal være på arbejde til kl. 21 i aften og så skal jeg lige hjem og gøre lidt rent, for min veninde kommer og sover hos mig i morgen. Vi skal jo ud på vores hyggetur involverende et ræs i en go-cart. Har bestemt et outfit, men må vist skifte og høje hæle og go-cart hører vist ikke sammen.
vi blogges, piger

ballerinaer: Trendsales-leggins: Monki-tanktop: Samsøe-tunika: Rabens Saloner-vest: Nue Notes

Kom også lige i tanke om at jeg har glemt at vise jer et køb jeg gjorde for en måneds tid siden, nok lidt varmt at have på nu, men har jo spottet at rulam bliver det helt store til efterår og vinter, så da jeg så denne vest på TS, måtte jeg slå til. Den bliver cool og hippie-agtig på den fede måde over min tunika og kjole fra Rabens saloner tilsat et tørklæde og boots.

Rulamsvest fra Bruuns Bazar