Aaah der er nu ikke noget som sådan en tirsdag, hvor man har været ude og shoppe inden arbejde og kommer hjem til en pakke.. Det kan hjælpe på ethvert humør 🙂

støvler: Shoe Biz-jeans: Vila-tanktop: Samsøe-Top: Acne-cardigan: Best Behavior

yeah.. pakken som var pakket fint ind og havde et gratis net med..

…indenholdende de fine leggins fra Daisy, som jeg bestilte i søndags. Farven er dog anderledes end jeg troede, de skal vist lige prøves på inden jeg beslutter mig for om de er en keeper…
Udover dem købte jeg jo lidt på min shoppetur i formiddags, tænk hva man kan nå på en halv time 🙂 Købte disse støvler som jeg har sukket efter en måned. Superfede på og en fin pris for et par læderstøvler.

støvler fra Bullboxer, købt i Venini til 600

2 fine tunikaer fra Rabens Saloner til 800 og 950 kr.
Sidstnævnte blev købt i min absolutte ynglingsbutik Tiffany som Camille fra Clamour 4 glamour også har nævnt på sin blog for nylig. Jeg ville egentlig havde købt en anden kjole men besluttede mig for disse to istedet for de samme penge. De havde mange andre lækre sager, som jeg bare må eje!
Har solgt lidt på TS og trængte til at trøste mig selv lidt, for måske er vores tur til Irland i fare pga møg-asken!!!