Jeg må tilstå at jeg virkelig havde lyst til at ringe til arbejdet i dag og tage en fridag/sygedag, for jeg er altså bare ikke på toppen. Jeg er ved at blive tosset af at være syg, det er bare for meget. Jeg er træt, sløj, hovedpine, kvalme osv. Heldigvis hjalp det lidt at der lå ikke mindre end 3 pakker til mig, da jeg åbnede døren og for at muntre mig selv lidt, tog jeg alle tre ting på: Min nye vintage-taske, som jeg synes er så cool, mine Leggins fra Monki plus et nyt armbånd, nemlig det klassiske fra Marc by Marc jacobs. Synes det er superfedt sammen med de andre armbånd, onkl. de to nye, jeg selv lavede forleden.
Nu vil jeg slæbe mig på arbejde, har heldigvis ikke så sent fri og der er jo vinterferie, så normeringen er rigtig god, 15 børn og 4 voksne..lige til at holde til. I aften skal vi spise hos svigerne og jeg håber at nå en smut forbi Føtex, sm havde en del ting i deres tilbudsblad som jeg kunne bruge.

Støvler: Asos-leggins: Monki-tank: Samsøe-Kjole: Rabens Saloner-jakke: Baum und Pferdgarten-taske: vintage-ur: Pilgrim-armbånd: Gina tricot, Rabens Saloner, Marc by Marc, DIY