støvler: New Zealand-jeans: Vila-tanktop: Samsøe-bluse: Part Two-vest: Best Behavior-halstørklæde: Rabens Saloner

Beklager det manglende indlæg igår, men det hele var bare ret uoverskuligt. Jeg er syg igen igen, tror det er halsbetændelse plus kvalme, plus hovedpine plus ørepine og oveni så tog manden på kursus igår og kommer første hjem i dag og jeg HADER at sove alene, så valgte at sove mine forældre for at få mest mulig søvn, når man nu er syg. Nu er jeg hjemme igen og ved at gøre mig færdig til at tage til lægen inden jeg skal på arbejde, for har simpelthen været nødt til at tage afsted hver dag, har ikke samvittighed til at blive mere hjemme..

Alligevel så fungerer jeg altså på halvt blus og det er altså bloggen det går lidt ud over, tog mig dog sammen til at få taget et dagens i dag.

Har forresten smidt lidt til salg på Ts, et par af tingene er helt nyindkøbt.