uh ha hvor er det altså farligt at følge med i andre blogs. Udover at blive inspireret til at sætte ting sammen, bliver man jo også fristet til at købe en masse ting. har jo nogle ynglingsblogs og blandt favoritterne hører Clamour4glamour, som de fleste af jer kender og elsker er jeg sikker på. Selvom Camille er MEGET mindre end mig og hendes stil ofte er for rå til min smag, så eelsker hendes skostil og da jeg spottede kilehælstøvletterne på hendes blog var jeg helt dårlig for havde i Rom netop prøvet disse og log dem ligge og nu fortryder jeg bittert!!
mit wildcart (forhåbentlig) ligger hos en tidl. kollega som jeg ved, skal til Rom i næste uge, så måske man skulle bede en bøn til hende!!

derudover har jeg forelsket mig i Susies fra “Stylemeupplease” pung fra Mulberry. Sådan må jeg altså bare eje..

forresten kommer der nok ikke indlæg fra mig i morgen, skal på internat på hotel med mine kollegaer hvor vi skal snakke en masse fagligt-pædagogting, i ved, som jeg ikke vil kede jer med,men vi skal også hygge os og spise god mad. måske jeg når at lave et dagens, som bliver lagt på lørdag, som jeg igen skal tilbringe ALENE, fordi manden skal fejre mulig oprykning i fodbold, mænd altså…men ok der er også fordele for oprykning betyder også flere penge for ham som træner og det kan vi jo godt li’ 😀