Nu har jeg haft bloggen i godt to måneder og pludselig kommer jeg i tanke om at jeg glemmer at vise jer mine tasker når jeg viser “dagens” så her får I et billede af de tasker, jeg bruger oftest. Jeg har ikke vildt mange og det er ikke MEGET dyre tasker, selvom jeg rigtigt gerne ville eje en ægte Balenciaga, MIU MIU eller Mulberry, så synes jeg bare ikke at pædagoglønnen rækker til det og når jeg har skrabt penge sammen til at købe en, så finder jeg en masse tøj jeg gerne vil have istedet, så derfor er det lille udvalg af tasker jeg har..
Derudover har jeg også valgt at vise jer mine ynglingssmykker. Altså I kunne jo se i tidligere indlæg at jeg er en værre pyntedukke, men det skifter meget. For tiden bruger jeg ikke så mange, øreringene bliver ikke skiftet så tit, mine små guldøreringe som jeg fik af mine svigerforældre er altid i. Derudover består de vigtigste smykker af min vielsesring plus forlovelses-, min navnekæde (som er købt før alle skulle have dem og som er lavet hos en eksklusiv guldsmed, derfor lidt anderledes) og så mine to store halskæder, spejlet fra Stine Goya og den store sorte kugle fra David & Martin. Margueritsættet bruger jeg egentlig ikke så meget, men vil rigtig gerne have det i brug igen og ønsker mig ringen for at få sættet komplet.